Stand-by

Ongelooflijk… Jos moest vannacht zijn zoon ophalen van Schiphol, maar hij liep stand-by. Ik had met hem afgesproken dat hij mij kon bellen als hij gebeld werd in die tijd, dan zou ik hem waarnemen. Lig je dus gewoon van kwart over twee wakker, omdat je ergens in je achterhoofd weet dat je dan gebeld kan worden. Toch nog wat kunnen slapen na die tijd, maar apart was het wel. Op mijn werk nog een leuke kabelpuzzel gedaan. Leuk als het bedachte ontwerp niet overeenkomt met de werkelijkheid en diverse disciplines dan maar op eigen houtje dingen inpluggen. Het blijft lachen als de fysieke wereld en de logische wereld andere aanduidingen gebruiken. En dan nog het feit dat aansluitingen gebruikt moeten worden die helemaal niet aanwezig zijn. Een uitdaging noemen we dat. Na het werk nog even langs softsiders gegaan om de kleur van het bed in de aanbieding te zien. Het was inderdaad jade. En eigenlijk wel de kleur die ik in mijn hoofd had. Nog maar even over nadenken. Verder ook nog een nuldag van geocaching weggewerkt door “Vandaag is rood!” te vinden. Tot op heden alle dagen kunnen vullen die gevuld moesten worden. Ik zit nog steeds op schema. Na het eten nog heel even naar de flat. Plafond afgeplakt met frogtape. En met de afplakband met plastic het bovenste deel van de muren beschermd. Nu nog met Colin afstemmen welke kleur hij tegen het plafond wil. En hopen dat ik nu vanavond eindelijk een keer goed slaap.

slenxz001backplane

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.