IKEA-excursie

Vandaag weer een IKEA excursie gedaan. Samen met Monique en uiteraard Colin gaan kijken voor de hoogslaper en een bankje om er onder te zetten. De hoogslaper was snel genoeg geregeld. Daar had ik al van opgezocht op welke locatie in het magazijn die zou liggen. Eerst even gekeken naar de omvang van de pakketten. Dat was goed te doen. Toen het bankje… Dat moest dus ergens in de IKEA staan. Na veel tussen de mensen door laveren, vonden we het bankje. Het beviel meteen goed. Een ander bankje wat er ook leuk uitzag, zat niet lekker genoeg. Colin moet er natuurlijk wel lekker onderuit in kunnen loungen… Volgens de man achter de computer, was het bankje in losse onderdelen in iet al te grote dozen, dus meteen maar laten afleveren bij het afhaal magazijn. Toe nog de hoogslaper uit het zelfbedinginsmagazijn gehaald en het bankje ophalen… Dat bleek dus toch iets groter te zijn. Niets paste in de kofferbak. Één deel kon op de achterbank. Het andere deel kon op het dak naast de dozen van de hoogslaper. Ik begon best te lijken op zo’n vakantieganger die wel onderweg naar Spanje wel eens zien rijden. Alleen het blauwe plastic ontbrak. De spullen voorlopig in de berging gelegd, zodat ze niet in de weg liggen in de woning. Daar ga ik van de week het plafond van Colin lichtblauw rollen en dan kan de kamer verder ingericht worden. De pax kast moet nog wel gekocht worden, maar daar is nu een beetje de vraag over de kleur. Zwart wordt misschien te donker. Maar dat zien wel wel. En dan eindelijk de nog in mijn bezit zijnde travel bug en geocoin gedropt. Ik wist een cache in het dorp, die groot genoeg moest zijn, dus daar ben ik nog even langs gelopen. “Singing duck” en “KORSARKOFFs Framtid Fristad 2.0-4” zijn weer op weg!

BedEnBankje

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.