Paracord DIY

Terwijl Colin zijn huiswerk deed, ben ik even naar de Praxis gegaan voor verf voor het plafond in Colin zijn kamer. Daarna mijn huis nog even opgeruimd zodat de schilders makkelijk overal bij kunnen. Alles in de keuken en in de meterkast geparkeerd. Het gereedschap in de keukenkast. Al het karton bij elkaar geveegd en over diverse papierbakken en de vuilnisbak verspreid. Alles zat vol! In de brievenbus zat het bestelde paracord. Rood, wit twee sluitingen en een mini kompas. Daar bleek ik zowaar nog een fatsoenlijke “duikvlag” van te kunnen rijgen. Eigenlijk is het doodeenvoudig. Je moet even weten hoe je de lussen legt en dan gaat het vanzelf goed. Colin had al zijn huiswerk af en zijn tas ingepakt. Daarna naar Hillegom waar Annet weer terug zou komen uit Gent. Morgen Colin van hieruit naar school brengen. Annet had het erg naar haar zin gehad. Vanwege de regen konden ze wel overal in Gent roeien 🙂 Ze verbleven in een hostel wat voorheen een krantenredactie was. Het hele pand was nog in die sfeer. Verder zijn ze behoorlijk goed opgevallen met hun rose shirtjes. Vanaf alle bruggen werden er fotos van ze gemaakt. Vast ook van de overige roeiers, maar dat zie je dan niet.

ParacordDIY

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.