En zo verandert je dag…

Vanmorgen in Hillegom wakker geworden. Colin van daaruit naar school gebracht in Hoofddorp en door naar zuidoost. Op de radio hoor je dan dat er zes doden zijn gevallen bij een rally in Spanje. Rally auto niet meer onder controle en het publiek in geschoten. Ook twee doden bij een frontale aanrijding op de A7 gisterenavond. De spookrijder en de man die hij aangereden had zijn beiden om het leven gekomen. Via diverse media zijn de foto’s en de filmpjes van beide ongevallen te zien. Allemaal tragisch, maar zo gebeurt er helaas te vaak iets. Tot je een mailtje krijgt van Only Friends met de droeve mededeling dat onze vrijwilliger Henk Slootbeek bij een noodlottig ongeval op de A7 om het leven is gekomen. Hij is daar aangereden door een spookrijder… Dan krijg je het toch wel even heel snel heel erg koud. De rest van de dag een beetje op automatische piloot gedaan. Na het eten nog heel even naar mijn woning om te kijken of alles klaar is voor de schilders die morgen beginnen. Nog hier en daar rubberen stoot dopjes voor de deuren van de muur gehaald, maar dan moet het toch wel klaar voor de verf zijn.

HenkSlootbeek

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.