Ontruiming

Een dag als geen ander. Tegenwoordig wil Colin meteen zijn bed uit om maar niet te laat op school te zijn. Buiten het maken van zijn lunch en het klaar zetten van zijn ontbijt, hoeven we er verder weinig meer aan te doen. Dus ik kan tegenwoordig vroeg naar mijn werk. Daar word je dan later gestoord door de volgende die binnenkomt en zo nodig het licht aan moet doen. En bedankt hè. Halverwege de ochtend begint de porto een beetje te rommelen en even later gaat het ontruimingsalarm af. De jaarlijkse ontruimingsoefening is dus vandaag. Hesje aan, helm op en iedereen vanaf de vijfde etage het pand uit vegen. Ze hadden er voor de verandering een keer zin in, want we kwamen eigenlijk niemand meer tegen. In record tempo was het pand leeg. Ondertussen ook nog een fotootje gekregen van Annet. Die was even in mijn huis wezen kijken hoe de schilders het deden. Ze heeft ze aanbevolen, dus ze moest natuurlijk wel even kijken of het goed ging. Voorlopig was ze tevreden 🙂 Monique is naar Huizen geweest om bij V-Tune haar auto te laten tunen. Toen ze haar auto aan het kopen was had ik dat beloofd te laten doen. Uiteindelijk heeft ze het dan toch laten doen en is er erg blij mee. Meteen racen met BMW’s en zo… Het was dan ook de moeite waard. De Clio ging van 90 PK naar 110 PK en van 135 Nm naar 162 Nm. Voor zo’n licht autootje is dat best merkbaar. Nu nog eens kijken of ik hem ook uit mag proberen 🙂 Na het werk nog even een nul dag weg gecached door lekker vogeltjes te kijken. Weinig vogeltjes, wel veel ander ongedierte in de cache behuizing. Na het eten naar de Meidoornweg om het plafond in Colin zijn kamer blauw te rollen. Het dekte best wel goed, maar het moet toch nog een keer voor de mooiigheid. En dan wel met een roller op een steel, want die stijger is leuk, maar net even te hoog om het plafond te blauwen. Jerry heeft overigens goed zijn best gedaan! De slaapkamer twee keer gewit en het plafond gedaan en de huiskamer een eerste keer op wat randjes na. Gaat lekker zo!

JerryCordaan

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.