Gevuld

September is gevuld! Gevuld? Ja Gevuld! Ehhh… Oké, op iedere dag in september heb ik inmiddels een cache gevonden. Dat houd in dat ik hard op weg ben het hele jaar vol te vinden. Vijftien April is de laatste nul dag vanaf nu. Dus over zes maanden heb ik alle dagen gevuld. Als ik het vol kan houden om op de nul dagen iets te vinden uiteraard. Vandaag was het met “Kunst met de grote K? – Philosopher’s Walk” de laatste van september. In de loop van de dag belde Ton ook nog om te melden dat ze vandaag wel klaar zouden zijn in mijn huis. Vrijdag a.s. met hem afgesproken om de sleutel terug te brengen, te kijken of alles naar wens is en het restant te betalen. Dat is wel heel erg snel gegaan! Hij zou proberen het binnen twee weken te doen. Dat had ik aangegeven i.v.m. de komst van meubels. Nou dat is dus ruim gelukt. Misschien hield hij gewoon een slag om de arm. En in de mail… De rouwkaart van Henk Slootbeek. Dat was dan wel weer een domper op de dag. Na het eten weer naar mijn huis om het plafond van Colin nog ene keer in de blauwe verf te zetten. Ik had vanmiddag nog een roller op een steel gekocht, zodat dat misschien wat makkelijker ging. Je staat wel wat relaxter, maar je hebt de nadelen van een steel. Buigt en draait een beetje. Maar goed, alle eerder gemiste plekken nu ook mooi blauw en verder het hele plafond nog een extra laagje gegeven. Jerry hoeft alleen het halletje nog te doen en dan zitten alle muren ook in de witte verf. Dan kan het inrichten gaan beginnen. Afspreken wanneer de kasten en tafels gebracht kunnen worden en met een geleende aanhanger wat zware spullen verhuizen. Om te beginnen het oude aquarium, zodat ik daar tijdelijk de vissen in onder kan brengen terwijl ik het hoek-aquarium verhuis. We zijn nog lang niet klaar!

RouwkaartHenkSlootbeek

About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.