To The Rescue

Vandaag maar een groep-app begonnen om te kijken wie me misschien volgend weekeinde kan helpen met de eerste inrichting van mijn huis. Ik ga kijken of ik dan de kasten en tafel geleverd kan krijgen en of ik dan vast het lege aquarium kan verhuizen. Ook vast gezocht naar de benodigde netwerk bekabeling, maar daar moet ik eerst maar even goed voor opmeten. Guidion belde om een afspraak te maken om mijn internet aan te sluiten. Maar even een call ingeschoten bij XS4ALL om te vragen of dit wel goed gaat met het eerst aanleggen van internet aan de Thomsonstraat. Anders heb ik straks internet in een leeg huis en niets meer in een bewoond huis. Die hebben geen inzicht in de oplevering van de glasverbinding en hebben voor alle zekerheid een verzoek ingediend om de DSL verbinding een maand later af te sluiten. Wordt vervolgd… Colin ging lekker met zijn huiswerk toen de telefoon ging. Monique stond klaar bij de motor, maar zonder sleutels… Die was ze vergeten. De motor stond een paar dagen bij Delta Lloyd, omdat ze haar auto had moeten halen. Vandaag zou ze dan weer terug rijden, maar dan heb je natuurlijk wel sleutels nodig. Dus met Colin in de auto gesprongen en de sleutels gebracht. Zie ik in de hal van Delta Lloyd toch een giga-groot pixar lampje staan 🙂 Thuis een grote zoektocht, tot Colin ze te voorschijn haalt… Uit de tas van Monique… Dus we zijn voor joker heen en weer gereden… En het ergste is… Het verbaast me niets 🙂

GigaPixar

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.