Lekker bedje

Vanmorgen bij mams ontbeten. Dat is nog steeds de vrijdagochtend traditie. Toen naar de Meidoornweg voor een afspraak met Ton. Terwijl ik op hem aan het wachten was, heb ik de kamer van Colin opgeruimd. Alle afplak tape weggehaald. Alle zeilen en karton van de grond weggehaald en de boel een beetje aangeveegd. Daarna via Hillegom naar Nieuw-Vennep om een bed uit te gaan zoeken. Ik had inmiddels bedacht wat ik wel en niet wilde, dus dat leek makkelijk. Dacht ik. De techniek was wel duidelijk, maar nu kwam dan nog de kleur van de plint en de kleur van de bak en de kleur van het achterbord en en en en… Maar goed, daar ben ik uitgekomen. Bed besteld, levertijd twee tot drie weken. Toen was het tijd voor een club-sandwich kip. Later nog gebeld naar de bezorgdienst om de teak meubels te laten komen. Het huis is inmiddels zo goed als helemaal gewit. Allen heat gangetje wordt dinsdag nog even gedaan, maar de rest is netjes wit, dus de meubels kunnen er in. Die begonnen al een beetje te hummen, want ze wisten niet of ze morgen nog konden komen… Ehhh… Wat mij betreft komt zaterdag de 19e veel beter uit i.v.m. het mobiliseren van de hulp. Nou dat was geen probleem. Mailtje er achter aan gestuurd met de gegevens en dat is dus ook in gang gezet. Ook nog de benodigde netwerk spullen besteld om internet en televisie te kunnen gaan gebruiken. Al met al weer een vruchtbare dag. Voor morgen ook een drukke planning. Eerst vroeg naar de IKEA voor een matras voor Colin zijn hoogslaper en de pax kast. Als we dat hebben, kunnen we gaan sleutelen. Daarna staat nog het feest van het 15 jarig bestaan van Only Friends op de agenda. Lekker feesten in het Amstel Hotel!

MDW218ColinBureau

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.