Only Friends 15 jaar

Eerst weer naar de IKEA. Colin zijn kamer is geschilderd, dus de inhoud kan er in komen. Zijn bureau was er al, dat moet alleen nog even goed afgewerkt worden. Zijn bed ligt klaar in de berging, zijn kast zijn we dus gaan halen. Gelukkig konden de pakken in de lift. Moest wel de lange stukken tegen het eind op de grand zetten en schuin omhoog op mijn rug laten leunen, maar dat is allicht beter dan naar drie hoog over de trap. Er moeten binnenkort nog meer van die pakken omhoog voor mijn slaapkamer. Ik ben de kast in elkaar gaan zetten, Annet vast de lade en de geleiders van de mand. Best wel snel stond de kast  klaar. Toen de gordijnrail weer opgehangen en het bureau op de goede plek gezet en dan is het al weer tijd om je klaar te maken voor het feest ter ere van het 15 jarig bestaan van Only Friends. We werden tussen half vijf en vijf uur verwacht in het Amstel Hotel! Dennis had het weer voor elkaar! Via een vriend die bij het Amstel hotel werkt heeft hij voor elkaar gekregen dat het feest daar gehouden kon worden. Al het personeel deed dit ook op vrijwillige basis. We hebben nog een kort rondje hotel gedaan onder begeleiding van de manager. Filmpje gezien  over de keuken achter de schermen. Op de foto bij de beroemde trap. En dat was dan alleen nog maar de locatie. Muziek werd verzorgd door Timeless, Q-Music en Glennis Grace. En nog twee volkszangers in de persoon van Luke en de zingende glazenwasser… Toespraken van de wethouder van Amsterdam Noord en van de grote motor achter Dennis: Jacques Parson. Het eten was geweldig. Voldoende keuze en erg lekker. Aan et eind van de avond de bekende luchtjes voor alle aanwezigen en deze keer ook een exemplaar van een speciaal boek geschreven voor 15 jaar Only Friends. De parkeerkosten om voor de deur van het Amstel Hotel te staan konden er dan wel bij. Uit het raam van het Amstel Hotel je auto voor de deur geparkeerd zien staan : onbetaalbaar 🙂

OF15JaarAmstelHotelTimeless

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.