The Day After

Lang uitgeslapen na de vermoeiende dag gisteren. Het oorspronkelijke plan om weer een stukje stelling van Amsterdam te gaan lopen hebben we maar laten varen omdat we niet helemaal duidelijk hadden wat de beste manier was om te gaan. Waar vertrekken en waar aankomen in de etappe. Dus we zijn de ‘Fietscache “Oorlog in en om de bollen”‘ maar af gaan maken. Fijn stukje fietsen naar Lisse, daar op zoek naar de laatste hint en de eindcache. In de winkel van Olmenhorst nog zes leuke deurknoppen gevonden voor de pax kasten en de cache opgepikt uit een weiland vol schapen (met bijhorende afvalstoffen). Na een bezoekje aan Naomi om haar nieuwe huisje te bekijken op weg naar Hillegom “Herfst in Hillegom” gevonden. Ik begrijp inmiddels waarom ik daar al eerder me het schompes heb gezocht, want hij was wel erg sneaky verstopt. Verder lekker weinig gedaan. In Badhoevedorp bleek dat Colin helemaal klaar was voor het kamp, dus die kan morgen op pad.

DSC_3318

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.