Schoolkamp

Vanmorgen Colin uitgezwaaid. Denise bracht Xavier en hem naar school voor het schoolkamp. De bagage achterin. De fietsen hadden ze voor het weekeinde op school achter gelaten, dat scheelde weer een stuk fietsen. Vanaf school wordt alle bagage met een busje naar de StayOkay in Haarlem gebracht. De klassen gaan met de fiets eerst naar Zandvoort voor een soort sport en speldag en aansluitend door naar de StayOkay. Ze waren best wel een beetje hyper alle twee. Niet toegeven natuurlijk, maar het was duidelijk. Ook de nieuwe oude oordopjes weer binnengekregen. Ik had aangegeven dat de oordopjes niet voldeden. Ik eerste instantie scheen ik ze al 161 dagen te hebben, maar dat werd snel gecorrigeerd na mijn reactie. Toen kon ik ze terugsturen en zouden ze de goede opsturen, maar zoals ik al vreesde uit de mail wisseling, kreeg ik weer dezelfde toegestuurd. Dus ik kan ze vandaag weer terugsturen in de hoop dat ze nu wel de goede oordopjes sturen… Wel kwam vandaag het bericht dat de glasvezelverbinding aan de Thomsonstraat nu actief was. Morgen wordt de module in huis aangesloten. Mooi op tijd, want vrijdag wordt de oude VDSL verbinding verhuisd naar de Meidoornweg. Gisteren bleek de backup van deze website al niet meer te lopen. Mijn domein naam is al verhuisd naar mijn nieuwe ip-adres. Het oude is nog actief, dus de backup maar naar nummer laten sturen i.p.v. naar naam. Verder de hele dag rotweer. Beetje jammer voor de kinderen op schoolkamp. Ik hoop dat ze wel voldoende activiteiten binnen hebben. Na het eten nog even naar de Meidoornweg. Samen met Annet het bed van Colin in elkaar gezet. Op wat latten van de bodm na. Die moesten worden vastgetimmerd met plastic pluggen. Gezien het late tijdstip, leek me dat minder handig. Andere keer maar. Wel nog het bankje in elkaar gezet en onder het bed gezet. De lounge hoek begint al vorm aan te nemen. Het bed toch maar dwars gezet, anders zou het laddertje wel erg midden in de kamer komen. De ruimte naast het bed vul ik op met een plank voor zijn tv en zo. Bovenaan het bed zo’n zelfde plank voor knuffels en een wekkerradio.

MDW218ColinBed

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.