Kies

Wat een dag weer 🙁 Druk gewerkt om een omgeving op te leveren, hoor je de hele dag eigenlijk niets tot een half uur voor je naar huis wilt gaan. Blijkt er toch een aantal dingen niet te kloppen. Van enkele weet ik dat ik ze zo niet had opgeleverd, maar dat er wijzigingen aangebracht zijn. Krijg je als je het root account beschikbaar geeft… Maar goed. Het meeste nog kunnen rechtbreien. De gebruikers en groepen ben ik niet meer aan begonnen. Daar had ik een blinde vlek voor gekregen. De teak-olie was binnengekomen, dus als de meubels er zijn zaterdag, kunnen die meteen lekker in gesopt worden. De nieuwe accu voor de MagCharger was er ook. Meteen weer de datum er op gezet. Ik dacht dat ik hem net vervangen had. Weet nog dat ik hem in Spanje gekocht had. Maar dat bleek 29 juni 2003 geweest te zijn, dus niet echt recent, zeg maar. Die heeft zijn geld wel op gebracht. Inmiddels geen NiCd accu’s meer, maar NiMH. Grotere capaciteit, langere levensduur. Ben benieuwd. Bij de buren was nog een pakje gebracht wat ik in mijn idee net opgestuurd had. De doos met de defecte Xenon verlichting links voor. Tot mijn verbazing zat er gewoon een complete nieuwe set in! Geen reparatie gezeur, geen garantie gezeur, gewoon vervangen! Dit soort service vind je tegenwoordig niet echt vaak meer denk ik. Bedankt NavAudio! Colin liet ondertussen de volgende kies zien. Die had hij er net nog even uitgehaald. Dat was nummer twee in drie dagen.

DSC_3325

About Peter Hofman 2197 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.