Techneut

Druk dagje vandaag. Vanmorgen, na het normale vrijdag ritueel, op naar de Meidoornweg om aanwezig te zijn voor de installatie van mijn internet daar. Eerst aan de Thomsonstraat “mijn” netwerk afgebouwd en weggehaald. In mijn eigen huis de draden gezocht waar het VDSL signaal op stond en het kabeltje er aan gesoldeerd. Netjes afgewerkt met krimpkous en de boel verder aangesloten. Ik had net internet en televisie toen de expert van Guidion aanbelde.  Tot zijn verbazing, werkte alles al. Had al tegen xs4all gezegd dat ik er wel uit kwam, maar de expert hoorde bij de verhuizing. Oké prima. Hij heeft netjes nog even gecontroleerd of alles inderdaad naar behoren werkte en is weer op pad gegaan naar zijn volgende klus. ook nog gordijnen opgehangen en de cat5 dozen in de huiskamer aangesloten. Annet was ondertussen nog even aan het poetsen geslagen. Alle ramen zijn nu ook gelapt. Toen op naar Hoofddorp om Colin uit school te halen. Onderweg kreeg ik nog een appje van Colin voor een foto van mijn Enigma-E. Een inval leraar van hem wilde dat wel eens zien. Ik kon bij Esther op haar werk een aanhanger ophalen voor morgen. Maar dan zou ik Colin thuis missen, dus die heb ik maar uit school gehaald om samen de aanhanger te gaan halen. Het was nog even pielen om de juiste kabel te vinden, maar uiteindelijk een kabel met een losse plug zo ver gekregen om de verlichting te bedienen. Klaar voor de actie morgen!

DSC_3329

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.