Hulp 1

Bijtijds naar de Meidoornweg gegaan. De teak meubels zou den tussen 9 uur en 11 uur gebracht worden. Mooi in de tijd die ik verzocht had. René, Koen, Esther en Hans waren ook al ter plekken. Ik ben toen meteen met René naar de IKEA gegaan om de kasten voor mijn slaapkamer te halen. Gelukkig had ik de aanhanger van Kropman. Het dak van de auto had dit niet leuk gevonden. Samen met René het magazijn leeg getrokken en de auto met de aanhanger voor de deur gezet om in te laden. Bij mijn huis moest ik de aanhanger nog achteruit tussen een auto en de geparkeerde auto’s manoeuvreren. Er was weer iemand te lui om een meter te lopen. Toen ik een maal stond, wilde hij weg en daar had hij meer moeite mee dan ik gehad had geloof ik. Snap nu ook beter waarom hij zo parkeerde. Zal wel iets met rijstijl te maken hebben of zo. Snel de dozen in de hal gezet en hulp van boven ingeroepen. De teak meubels waren inmiddels ook al geleverd. René hield de grote dozen omhoog in de lift en ging dat met Hans verder regelen. Ik ben met Koen naar de Thomsonstraat gereden om het aquarium op te halen. Dat was met de Kropman traploopkar ook zo beneden. Toen de spullen allemaal in mijn huis waren, zijn we begonnen met het in elkaar zetten van de kasten. Dat was met z’n allen ook vrij snel gebeurd. Ik had wel een verkeerd artikel meegenomen. Een broekroede voor een smalle kast i.p.v. een brede, dus die moet ik nog even ruilen. En ik was ook de lades vergeten te kopen. Dat regel ik van de week wel even vanuit mijn werk. Toen alles in elkaar zat waren we ook eigenlijk mooi op tijd om weg te gaan. Colin naar mijn moeder gebracht voor een avondje logeren, want Annet en ik werden bij haar oude schoonouders verwacht, Die vierden hun 60 jarig huwelijk en wij waren uitgenodigd om daar bij te zijn. Dat werd gevierd met een lekker etentje in De Witte Raaf in Noordwijk. Naast de hele oude schoonfamilie van Annet waren gelukkig ook haar zoons en de aanhang er, dus ik was niet helemaal bij onbekenden. Maar de ontvangst was hartelijk en het was een gezellige avond.

DSC_3335

About Peter Hofman 2106 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.