Rustig dagje?

Colin op gehaald bij mams. Colin had geen wensen om te doen vandaag. Beetje bank hangen was goed genoeg. Hij was een beetje moe. We zijn dus lekker een pannenkoek gaan eten in het Amsterdamse bos. Dat was al weer een poosje geleden. Daarna nog naar Loods 5 gegaan om te kijken voor eetkamerstoelen. Ik had al wat gezien op de site, maar echt even zitten is altijd beter. En dat bleek ook wel, want op mijn favoriet van de site, kreeg ik meteen pijn in mijn enkels vanwege de constructie van de poot. Een ander leuk modelletje bleek voor geen meter te zitten en de keuze viel uiteindelijk op iets wat ik zo van het plaatje nooit gekozen zou hebben… Het kan verkeren… Colin wilde daar nog kussentjes voor zijn bankje zoeken, dus dat hebben we ook nog even gedaan. Hij kwam met twee hele leuke exemplaren op de proppen en ze waren nog betaalbaar ook, dus alle twee ingeslagen. De eetkamerstoelen wilde Annet meteen meenemen. Ik had mijn twijfels of dat wel in het Mazdatje paste, maar Annet was zeer overtuigd dat het zou kunnen. Nou… Colin zat opgevouwen in de hoek van de achterbank en ik had stoel vier, omgekeerd op mijn schoot… Dus, tja, technisch gezien paste het, maar het was fijn dat we niet ze heel ver hoefden te rijden 🙂 Ietwat dubbelgevouwen kwamen we bij mijn huis aan. Maar toen de stoelen eenmaal stonden, was het ongemak snel vergeten. Ik had de juiste keuze gemaakt. Colin was ook erg blij met zijn keuze van kussens, dus iedereen weer blij!

DSC_3342

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.