Lekkere start…

Vanmorgen twee keer op de automagische piloot fout gereden 🙁 Uiteindelijk toch op de goede weg naar de firma Kropman gekomen om de aanhanger terug te brengen. Ik had er ook nog aan gedacht om de trap-steek-kar bij mams uit de hal te halen, dus dat was wel goed gegaan. En vervolgens zelfs in goede orde op mijn werk aangekomen. Na het werk nog even langs de IKEA om de foute broek rail te ruilen. Ik had een brede nodig, maar een smalle uit het rek gepakt. Was geen probleem, de verpakking was nog ongeopend. Kreeg een tegoedbon voor het geld en kon meteen het magazijn in voor de missende lades en de goede broek rail. Voor het eten nog even de Xenon verlichting in de Lancer gebouwd. De nieuwe set werkte als een zonnetje, bijna letterlijk 🙂 Na het eten de doos met de DELL-MEDIA server opgepakt en die naar mijn huis gebracht. Bij het aansluiten bleek dat ik toch de PS2-USB adapter mee had moeten nemen. Nu kon ik alleen een en ander bedienen met de tablet die er aan hing. Nou ja, hij is nu weer bereikbaar en de rest doe ik vanaf mijn laptop wel. De NAS heft echt problemen lijkt het. Die is ook vanaf de server niet bereikbaar. Daar ben ik niet echt blij mee, maar dat ga ik nog uitzoeken. Verder de kast verder afgemaakt. Beide kasten van een schuifplank, twee laden, een plank en een roede voorzien. Nog twee planken per kast en de vier in de middenkast en dan is dat ook weer klaar. Maar daar had ik geen zin meer in, mijn kop ontploft zowat. Lekker slapie slapie gaan doen en morgen weer fris op.

KledingKastPeter

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.