Angel-eyes

De vervangen Xenon verlichting werk perfect! Oké, dat mag je natuurlijk verwachten, maar zoals de dag gisteren ging zou het me niet verbaasd hebben als ze opeens naar achteren zouden stralen. Misschien toch ook maar eens gaan kijken voor angel-eyes. Verder een keer een productief dagje op het werk. Opeens lijken de dingen toch allemaal goed te gaan. Een beetje een teleurstelling omdat de gepubliceerde prijzen van 10 dagen Manado, nogal gedateerd waren en er opeens 400 euro p.p. bij zou komen. Daar trappen we dus niet in 🙁 Beetje jammer wel, want je gaat je er toch op verheugen. Dan op zoek naar een plekje op Malta om nog te kunnen verblijven. De twee opties even aan Simone van Maltaqua voorgelegd, misschien dat die nog advies kan geven. Ook het weekendje Holten vastgelegd (door Annet) dat ik voor mijn verjaardag van Annet heb gekregen. Binnenkort zal ik ook aan de bak moeten met de skicursus die ook bij het verjaardagscadeau zat. Na het eten weer een tripje naar mijn huis. Deze keer 40 kilo maaskeien mee in twee oude PcM koffers. Een toetsenbord voor mijn server. En nog wat los spul. Eerst de server bedienbaar gemaakt met het toetsenbordje. Toen mijn NAS weer in de actie gekregen. Wat er mis was is nog niet te achterhalen. In ieder geval de firmware geupdate. Misschien hing hij daar in. Toen de elektronica weer in orde was, met het edele handwerk begonnen. Het in de teak-olie zetten van de meubels. Te beginnen met de salontafel. Simone had overigens geen slechte berichten van geen van beide verblijven, dus ik kan afgaan op mijn eigen voorkeur, wat SunSeeker wordt, dat is het dichtst bij Bugibba Square. Ook hebben die de beste aanbieding.

AngelEyesMitsubishiLancerX

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.