Geboekt…

Vakantie geboekt. Vreemd gevoel. Herfstvakantie zonder Colin. Die gaat lekker met mama en oma een weekje naar Griekenland. Ik ga een weekje met Annet naar Malta. Mooie plek voor haar om haar duikervaring wat op te krikken. Mooi gebied en goed te doen voor iemand met twee duiken in haar logboek (buiten die van de opleiding dan). We verblijven in het Sunseeker Holiday Complex in Bugibba. Duiken gaat zoals gewoonlijk bij Maltaqua gedaan worden. Vanwege het redelijke last-minute tijdstip waren er geen vluchten meer vanaf Amsterdam, dus we moeten eerst naar Zaventem, Brussel. Daar meteen ook maar een bewaakte parkeerplaats gereserveerd. Staat de auto in ieder geval veilig en vlak voor de terminal. Na het eten weer naar mijn huis. Nog een koffer stenen meegenomen. Nu heeft de logeerbak voldoende territorium mogelijkheden. De salontafel zit voor de eerste keer in de olie. Ik had echter na een half uur ongeveer de laag uit moeten wrijven. Nu heeft het een redelijk harde laag gevormd. Met het tv meubel hier op letten. Als het resultaat daarmee anders is, moet ik de tafel maar weer opschuren en opnieuw doen. Alsof je nog niet genoeg te doen hebt… Mijn kledingkast afgemaakt. De laatste planken er in geplaats. Toen zelf nog even op een stoel gezeten en tv gekeken. Eerst via mijn telefoon, maar toen bedacht ik me dat er in de kamer van Colin al een tv, gedoneerd door Esther en Hans, stond, dus die heb ik nog even naar de huiskamer gehaald. Ook de lamp van Colin iets laten zakken en vastgemaakt. Het zijn allemaal geen grote klussen, maar ze kosten toch meer tijd dan je denkt.

Keienkistjes

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.