Keuzes, keuzes…

Zucht, de Makita accu’s zijn dood en op sterven na dood. Nieuwe accu’s zijn bijna net zo duur als een compleet nieuwe schroefboormachine. Oké, dan wel geen Makita, maar voor die bedragen kan een wat goedkopere wel een keer vaker vervangen worden dan. Maar goed, dan ben je er nog steeds niet. Voltage, vermogen, aantal accu’s, opspan diameter… En dan natuurlijk toch et prijsverschil. Het zal wel een Worx worden van 20Volt. Volgende week dinsdag dan maar met de extra 20% oude ^&*%#$@* korting 🙂 Wel een verlengsnoer met 5 voudig stopcontact gekocht zodat Colin onder zijn bureau, zijn lampje, computer en weet ik wat aan kan sluiten. In de lounge hoek zitten stopcontacten genoeg zoals het is. Langzaam maar zeker begint het wat te worden. Verder weinig gedaan vandaag. Alleen vast de foto apparatuur bij elkaar zoeken voor de komende maansverduistering.

Schroefboormachines

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.