Ring

Vandaag mijn ring opgehaald bij Sipkes.  Nu zowel aangepast als passend. In ben er blij mee. Pratend over een tekening krijg je een idee, maar je moet dan maar afwachten of het dat dan ook wordt. Gelukkig is de ring erg mooi geworden. Verder niet veel gedaan. Pannenkoek kaas/kaneel gegeten voor de verandering en dat beviel ook wel. Nu de Krupp truck binnen is kan ik verder na gaan denken over het diorama met de V2. Een overgebleven stuk aqurium achterwand kan in ieder geval al goed dienst doen als grond. Een mooie rotsbodem als stabiel lanceer platform voor een V2 en dan met nepgras en wat boompjes een bosrand gaan nabootsen. Een A3 afdruk van een bos er achter als achterwand en het moet goed komen! Op zoek naar bosgrond dus.

V2AquriumBodem

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.