SP09 – Stelling van Amsterdam dag 2

Het werd weer eens tijd om verder te wandelen langs de stelling van Amsterdam. De auto in Purmerend bij een bushalte langs de route in de buurt geparkeerd en de wandeling voortgezet. Het was erg lekker weer om te wandelen. Onderweg nog een paar caches op kunnen pikken. De caches waren Beemster memory #8, Beemster memory #9Beemster memory #10Beemster memory #11Beemster memory #4 en Beemster memory #3. Eentje konden we niet vinden en uit de logs bleek dat dat meerdere cachers overkomen was de laatste tijd : Beemster memory #12 in onderhoud gezet. Na door enkelhoog gras naar het fort bij Spijkerboor geploeterd te hebben, waren we het wel een beetje zat. Bij ‘t Verloreneind wat gegeten en gedronken en besloten met de bus terug te gaan naar de auto. Dat bleek ook nog een uitdaging, want de dichtstbijzijnde bushalte was De Rijp. Ook weer een half uurtje lopen. Het alternatief was om dan nog een etappe te lopen, maar dat bleek nog verder te zijn en daar hadden we geen puf meer in. Dus op naar De Rijp en daar de bus naar Purmerend genomen. Dat ging gelukkig allemaal soepeltjes. Volgende keer zetten we de fietsen op het eindpunt neer, rijden met de auto naar Spijkerboor, wandelen de etappe en fietsen terug naar de auto. Dan ontlopen we dit OV probleem ten minste. Lees meer op/via de SP09SVA pagina.

DSC_3398

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.