Mediamarkt

Na de “vrije dag” gisteren, vandaag maar weer iets aan mijn huis doen. In de ruimste zin van het woord in ieder geval. Excursie Mediamarkt. In ieder geval voor een stofzuiger kijken en voor een Wekkerradio voor Colin. Me daar uitgebreid voor laten lichten over de verschillende stofzuigers. Ik ben er langzaam maar zeker aan gewend dat er voor alles een overdadige hoeveelheid keuze is. Maar na rijp beraad gekozen voor een relatief simpele met een A-label voor energieverbruik en voor gladde vloeren. Hij presteert wat minder op tapijt, maar dat heb ik niet. De wekkerradio die me wel erg leuk leek, bleek niet meer in de winkel te zijn. Wat in de winkel stond, was er. Geen magazijn dus. Helaas stond alleen het demo model er en geen ingepakte versie. Toen nog bij de wasmachines gekeken. Daar wist dezelfde medewerker van de stofzuigers me alles te vertellen over de verschillende wasmachines. En zoals verwacht, keuze te over. Maar ook daar ben ik tot een keuze gekomen. De droger die ik wilde, had waarschijnlijk een levertijd van 4 maanden, omdat de Bosch fabriek waar ze gemaakt werden pas afgebrand was, maar het demo model uit de winkel mocht ik met korting kopen. Samen even langs de machine gelopen om te inspecteren of er schade was en buiten een vaag krasje op het zijpaneel, leek hij puntgaaf, dus ook een wasmachine en droger gekocht ( alleen als backup mam! Je mag nog steeds wassen 🙂 ). In de middag alle camera spullen klaar gelegd voor de blood-moon morgenochtend. De planning is toch om even uit bed te gaan om dit evenement te bekijken indien mogelijk vast te leggen op de gevoelige sensor.

AkaiWekker

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.