Sanquin

Vandaag op mijn werk te horen gekregen dat ik een van de weinigen ben die de derde en vierde etage oost open kunnen maken. Die deuren zijn afgesloten, omdat die vleugels officieel niet meer door ons gehuurd worden. Kennelijk ben ik een van de gelukkigen die er nog op mogen. Of ik morgen even wat mensen wil begeleiden die lockers weg komen halen. Als het past in de BHV herhalingscursus past, kan dat wel. Na het werk even langs de jumper om een goedkope, maar werkende aquarium verwarming te halen. Ik moet die 240 liter bak toch tijdelijk op temperatuur houden tot de hoekbak op zijn plaats staat. Daarna Colin gevraagd of hij weer mee wilde naar de bloedbank, maar hij wilde liever zijn huiswerk gaan maken. Dat zij initiatieven die je niet dwars moet bomen! Toen ik naar het einde van de straat reed, zag ik opeens de garage en realiseerde me dat ik ook de auto van mams nog op moest halen. Die zou vandaag APG gekeurd worden. Dus met een u-bocht omgedraaid, de auto geparkeerd en de Twingo van mijn moeder opgehaald bij de garage. Doorgereden naar Sanquin, voor de bloed donatie. Colin werd gemist door de keuringsarts. Die vroeg waar hij was 🙂 Op de terugweg was het vreselijk druk voor de witte brug, dus achterlangs naar de benzinepomp om te tanken en weer omgedraaid om via Lijnden terug te gaan. Weliswaar langer en misschien niet eens sneller, maar in ieder geval rijd je door en sta je niet te staan. Toen bleek Colin voor gourmet gekozen te hebben, dus lekker van de plaat gegeten. Zijn wekkers waren ook binnengekomen. De vorm vond Colin geweldig en de tijd geprojecteerd op het plafond was ook een pluspunt. In zijn kamer staat de wekker op zijn bureautje, net zichtbaar tussen de spijlen door en de projectie kan precies op het smalle schuine wandje naast het raam. Eindelijk dan ook nog een foto van mijn aangepaste ring gemaakt. En toen was het alweer bedtijd. Ik voel me deze keer wat slap na de donatie. Licht in mijn hoofd. Flink drinken en goed uitrusten is het devies.

SipkesRing

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.