Inkorten

Vandaag de BHV herhalingscursus weer gedaan. Ieder jaar moeten we de opfriscursus ene keer doen. Alle puntjes weer even op de “i” zetten. De instructie werd goed afgestemd op de situatie bij ons, dus dat ging lekker. Omdat ik nog toegang had tot de afgesloten vleugels op de derde en de vierde etage, hadden we ook lekker de ruimte om te oefenen. Lekker de telefoon laten rinkelen op stille stand. Morgen zijn ze weer de eerste. René belde nog dat hij vanavond langs zou komen om het bed van Colin lager te maken. Dan heeft hij net even meer ruimte boven zijn hoofd. Dus poot voor poot losgeschroefd en ingekort met een zaagtafel die hij meegenomen had. Ook het trapje nog even ingekort. De onderste trede weggelaten, want die zat nog maar een paar centimeter boven de grond. Als Colin die er toch nog tussen wil, kan dat altijd nog. Ook nog de aquariumverwarming in de bak gehangen, zodat het water op temperatuur kan komen. Toen nog even met René langs zijn huis gereden om de reservesleutels van zijn auto te halen. De normale lagen inmiddels in zijn achterbak 🙂 En voor je het weet is het alweer half elf. Truste!

LageHoogslaper

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.