45 jaar in dienst…

Nee, niet ik… Vandaag is collega Gert Leerdam, 45 jaar in dienst van KPN en zijn rechtsvoorgangers, zoals dat dan mooi schijnt te heten. Dat lijkt me in de huidige tijd nogal een prestatie. Alleen te halen door overnames, zodat je dienstverband niet veranderd. Het is een prestatie, hoe je het ook bekijkt 🙂 Gefeliciteerd Gert! Na verder weer een fijn dagje kippenhok, is het weekend dan gelukkig aangebroken. Op weg naar Badhoevedorp nog even een cache meegepikt om weer een nul-dag weg te werken. Ook meteen weer een code voor de HB serie : “HB#21 – Gras-Wijk” was simpel gevonden. Echt een oppikker. De spullen om het V2 diorama verder te maken, waren ook bij mijn moeder bezord en na een broodje shoarma is het uitbuiken op de bank. Gelukkig bleek de verklaring van de keuringsarts van Annet nu voldoende te zijn om in Malta te mogen duiken, dus daar hoeven we verder ook niet achter aan.

GeoCachingKalender

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.