Bed klaar

Colin staat nu lekker zelf op sinds hij zijn wekkerradio heeft. Ook dat is weer een flinke stap naar groot worden. Iedere keer verbaasd hij me toch weer met hoe groot hij eigenlijk al is geworden ongemerkt. Echt… De afgelopen vier jaar…Achterover leunend “Mmm, papa en mama trappen er nog in… Ik ben nog kind”, maar nu het echt moet, kan hij veel meer dan ik ooit gedacht had. Toen lekker vanuit Hillegom met de fiets naar de Langevelder slag gegaan en wat gegeten bij NederZandt. Ook een telefoontje gekregen van SoftSiders, dat mijn bed klaar was en een afspraak gemaakt om dat volgende week vrijdag te laten installeren. Colin van de bus gehaald en even langs de chocolade apotheek gegaan. De ijsjes waren in de aanbieding. Tweede bol voor de helft van de prijs. Kon hij niet laten liggen natuurlijk! Na het ijsje nog even langs mijn huis gereden om het bed te laten beoordelen. Hij kon nu makkelijk op de rand zitten en ook rechtop in zijn bed tegen de muur hangen. Door de extra ruimte kon hij er ook weer makkelijker af komen. De ontbrekende onderste trede was geen probleem. Dat had hij niet eens gemerkt. Nu nog even precies opmeten wat voor kastje er tussen/achter/onder het bed pas voor een tv en dan is er weer een project af. Weer bij mams in Badhoevedorp, duurde het best lang voor Monique kwam, maar die bleek een klein ongelukje gehad te hebben met de motor. Gelukkig niets ernstig. Een paar zere vingers van het aantikken van een buitenspiegel. Daar is het gelukkig bij gebleven, maar dat koste wel tijd. Na de boodschappen en het eten met Colin naar Annet gegaan, voor ons weekendje samen. De ELM327 was ook weer te voorschijn gekomen. Die was in de garage uit de auto van Annet verdwenen en niemand wist waar die bij hoorde. Iedereen had iets van “Neeee, die kan nooit bij Annet horen :)”. Zo komt alles toch weer op zijn plek terecht.

MetenIsWeten

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.