Leidens ontzet

Vandaag met de trein naar Leiden geweest voor het Leidens ontzet. Ben ik daar ook weer eens geweest. Het bleek een grote kermis door het centrum van Leiden heen. Alles bij elkaar wel een van de grootste kermissen die ik ooit gezien heb. En ook een van de duurste! De prijzen voor de attracties reen de pan uit. Rondje achtbaan voor 8 euro!!! En dat was dan meteen zo’n beetje de standaard prijs voor de normale attracties. Dus een keer achtbaan was wel voldoende. Colin heeft ook nog een pluche koe bij elkaar geschoten met pijl en boog. Toen het echt te druk werd om nog normaal te kunnen lopen zijn we weer met de trein terug gegaan. Op station Hillegom nog een poging gedaan een cache te vinden die daar moets liggen, maar helaas, “froggie gaat met de trein” liet zich niet vinden. Volgende keer beter.

TreinLeidsOntzet

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.