Zomerzorg puzzelrit

Vandaag met Sam en Lisanne de puzzelrit van eetcafé Zomerzorg gereden. De rit maakte je aan de hand van opdrachten/ Op diverse plekken kon je letters verzamelen, maar ook als je fout reed, kreeg je letters. De foute letters dus, maar dat wist je achteraf pas. Mijn auto kennis werd op de proef gesteld met een serie van 10 achterlichten. Een aantal wist ik, een aantal kon ik op zoeken en de rest maar bij elkaar gegokt. Colin was met Annet naar Annet haar moeder geweest en daarna zijn ze in Noordwijk gaan mini-golven. Ergens halverwege de puzzelrit werd er getoeterd en bleken ze vlak achter ons te zitten. Niet voor lang, want wij gingen de andere kant op. Na de finish en het uitlezen van mijn GPSr, leek het er op dat we qua afstand en tijd het best goed gedaan hadden. Er was gegeven dat je een gemiddelde snelheid van 20 kilometer per uur zou rijden en daar kwamen we behoorlijk dicht bij. We waren als negende getsrat van de totaal ongeveer 82 equipes, dus we hadden nog even de tijd. Eerst in Hillegom wat gaan eten en daarna weer naar Zomerzorg voor de prijsuitreiking. Eerst werd de hele route nog even doorgenomen om te laten zien wat de bedoeling was geweest. Daaruit bleek dat we zo’n zes fouten hadden gemaakt op de 94 opdrachten. Dat was niet slecht. De afstand over het paaltje was 41 centimeter geweest, wat op zich niet slecht was, maar we hoorden al afstanden van nul, dus dat zou wel eens plekken kunnen schelen. Na de route natuurlijk weer even pauze… Vijf minuutjes… Jawel, dat wer dbijna een half uur en toen begin de prijsuitreiking met nummer 48 uit de A-klasse. Toen begon het wel een beetje lang te duren voor Colin en zijn we maar weer naar huis gegaan. De uitslag horen we wel van Sam.

MinigolfNoordwijk

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.