Fortboerderij Dijkzicht

Na mijn werk nog even langs “Fortboerderij Dijkzicht” om een dag met nul caches uit te vlakken. Het leek er een van de Stelling van Amsterdam, dus die heb ik dan vast al gehad. De cache was weer leuk verstopt. Je keek er best wel snel overheen, maar als je hem dan eenmaal gezien had, was hij ook niet meer te missen. Na het eten nog even langs mijn huis om weer wat spullen te brengen. Ook nog even alle bouten van het bed van Colin nagetrokken na het verlagen van het bed. Ook even precies opgemeten wat voor kastje mogelijk is tussen zijn bed en de muur. Met die maten maar weer eens door de IKEA heen crossen. Morgenavond de plafond sikorski ophangen. Dat moet wel gebeuren voor het bed komt, want daarna is de plek lastig te bereiken denk ik.

FortboerderijDijkzicht

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.