Sorry Jos

Ik heb je geluiddempende hoofdtelefoon weer even geleend. Fijn dat je vandaag in Beek zit. De lawaaipapengaaien komen steeds dichter bij 🙁 De werkomstandigheden worden er niet beter op. In de volgende bila maar weer eens – tevergeefs – aankaarten. In de pauze nog even naar de IKEA om de twee voorkeurskastjes van Colin op te meten. Het moet wel tussen/bij/naast/achter zijn bed passen. Hemnes gaat waarschijnlijk het beste passen en dat was dan ook meteen de nummer één van de twee. De rest van de dag “lekker” in het kippenhok doorgebracht, maar er een korte dag van gemaakt. Ik had ook nog een cache te doen vandaag. Er zaten nog wat opgeloste mysteries in de GPSr, die ik nog niet had gevonden, dus de dichtstbijzijnde maar genomen. “Omega” lag vlak bij, wel een beetje de andere kant op, maar dan maar verder via de Gaaspedammerweg. Na de auto geparkeerd te hebben, bleek direct dat ik wel goed moest zitten. Normaal is het “X marks the spot”, maar in dit geval was het even anders. Na het eten weer naar mijn huis. Annet heeft de kast in de slaapkamer schoongemaakt. Ik heb de plafind sikorski opgehangen. Dat was nog even een puntje… Er zat behoorlijk wat ijzer in het plafond. Drie sds boren aan puin gedraaid, maar uiteindelijk toch voer gaten op een plek gekregen waar de houder van de sikorski op vastgezet kon worden. De dimmer die op die draden zat weggehaald en de draden doorverbonden. Daar moet nog een losse schakelaar komen. Even ruilen met een andere schakelaar in huis.  Ook nog twee lampjes halen en dan is die klaar. Slaapkamer verder opgeruimd en gestofzuigd, klaar voor vrijdag. Dan komt het bed. Verder nog het losse karton in een enkele doos gedaan. Dat gaat Annet morgen bij de stort brengen. Dat ruimt ook weer een beetje op.

PeterMetDempersOp

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.