Onderdelen over

Over de werkomstandigheden ga ik het maar niet meer hebben. Thuis werken wordt een optie om over na te denken. Collega’s die niet snappen dat een bureau waar persoonlijke spullen op liggen, een meer dan gemiddelde uitrusting heeft en een vestje over de leuning van de stoel, GEEN flex-plek is, maar iemands vast werkplek. “Ja maar er staat geen papiertje op dat het geen flex-plek is”… Ehhhhhh, serieus!? En dan alles verbouwen en het niet terug brengen in de staat dat je het aantrof. Daar was vandaag een kleine aanvaring over. Ach ja. Na het werk even naar de IKEA voor Colin zijn tv kastje. Dat heb ik na et eten toch meteen maar in elkaar gezet. Is dat ook maar weer gebeurd. Het past niet echt alsof het er voor gemaakt is, maar als je niet al te goed kijkt, lijkt het net of het zo hoort. En voor het eerst in tijden had ik weer eens onderdelen over! Vier schroeven die eigenlijk aan de geleiders van de lades horen, maat waar geen gaten voor geboord waren. Tadahhhhh. Later nog maar eens boren en er in schroeven, maar nu triomfantelijk IKEA afzeiken 🙂

Hemnes

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.