Geknipt

Als je nu opstaat van je bureau om naar de wc te gaan, moet je nog maar afwachten of je plek nog vrij is als je terug komt. Het wordt hoe langer hoe drukker. Maar goed, dat zal er wel bij horen. Er gaan al geruchten dat andere afdelingen het zat zijn en zelf een andere plek gaan zoeken. Geeft voor de rest dan ten minste ook wel weer wat ruimte. Maar het is echt onbegrijpelijk dat het op deze manier gaat. Na het werk Colin ontmoet bij de Chocoladeapotheek. Hij wilde nog een ijsje, zolang dat nog kon. De stracciatella is in ieder geval nu op 🙂 Daarna naar Cor voor een hoognodige knip beurt. Ik ben weer zomers kort en Colin is zo kort als mogelijk met behoud van krullen. Cor hefet zijn best weer gedaan, want het ziet er weer prima uit. Verder een nieuw rood/wit paracord armbandje gemaakt voor mezelf en een blauw/rood FC Barcelona bandje gemaakt voor een collega van Annet. Mijn vingers zijn weer heerlijk rauw van het aansjorren van die nylon koorden, maar dan heb je ook wat. Tot slot Chananja nog geholpen met het weer aansluiten van een luidspreker box en het zorgen dat de backup van haar site het weer doet. En toen zat mijn avondje knutselen er wel weer op. Ik draai een enkele standby avond ivm met een collega die deze week toch niet kon. Dus hopen dat het rustig blijft.

CorKapper

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.