Lekker bedje

Vandaag was het dan zo ver. Mijn bed werd gebracht. Iets later dan gepland, kwam SoftSiders met een verzameling kartonnen dozen aan de deur. Ik heb aangewezen waar ik het bed graag wilde en ze gingen aam de slag. Grappig om te zien hoe een verzameling kartonnen dozen in korte tijd veranderd in een compleet waterbed. Na wat laatste metingen en verschuivingen stond het bed op de goede plek en kon het laatste element toegevoegd worden : het water. Eenmaal vol, valt er weinig meer aan te schuiven. Met een speciale y-slang werden beide zakken tegelijk gevuld. Dat nam echter wel meteen het grootste deel van de totale installatie tijd in beslag. Tijd voor koffie. Nadat het bed voldoende vol en ontlucht was werden de laatste dekjes en toplaag van de tijk er aan geritst en was het bed klaar. Toen was het inmiddels wel tijd voor een pannenkoek, dus samen met Annet naar boerderij Meerzicht gegaan en daar lekker in het zonnetje gezeten. En voor je het wist was het al weer tijd om toch nog even naar mijn werk te gaan voor een bijeenkomst over de nabije toekomst van onze afdelingen. Daar kregen we te horen hoe de structuur van de verschillende afdelingen er uit gaat zien. In de afgelopen periode schijnen er “waar ligt je hart”gesprekken geweest te zijn met de mensen die wellicht twee kanten op zouden kunnen. Wij hebben die gesprekken echter niet gehad, en volgende week zijn de bila’s waar we te horen krijgen waar we terecht gaan komen. Ben dus erg benieuwd wat er voor me bedacht is en of ik het daar mee eens ben. We zullen zien… Na het eten de spullen weer gepakt en naar Annet gegaan. Fietsenrek achter op de auto, zodat we morgen weer een stukje Stelling van Amsterdam kunnen lopen, maar dan eerst de fietsen op het eindpunt zetten, zodat we niet een mijl op zeven met het openbaar vervoer hoeven doen.

Waterbed

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.