EarthCache Day

Vandaag is het Earth Cache day. Dus vandaag kun je een earth cache loggen en daarmee de earth cache day souvenir winnen. De dichtstbijzijnde earth cache die ik nog kon doen was Leiden. Het zag er ook nog uit als een leuke, dus met Annet, Sam en Lisanne opgehaald en naar Leiden gereden. Daar geparkeerd op een oude bezoekers parkeerkaart die Sam en Lisanne nog in een lade hadden liggen uit de tijd dat ze daar woonden. Hij bleek nog geldig te zijn ook. En toen op naar de burcht. Op weg ook nog een paar andere caches mee gepikt. Zo waren daar “kanaalzicht 5” en “baqre qr oeht” voor we bij de earth cache “Oud Leiden – De Burcht” kwamen. Daar alle bordjes onderzocht en uiteraard was de laatste het bordje dat we nodig hadden. De info opgezocht en na het loggen aan de caceh eigenaar gemaild. Na de burcht lekker iets gegeten en daarna op weg naar de auto nog een paar caches opgepikt: “Leiden Urban 1“, “Rats!!!“, “Kanaalzicht 4” en “P&R“.

DSC_3622

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.