Kleine wasjes, grote wasjes…

Eerst van uit Hillegom naar mijn werk gegaan. Ik wil de eigenlijk thuis werken vanuit mijn huis, maar ik was de laptop voeding vergeten mee te nemen. Dus eerst maar langs de Paalbergweg. Na een paar uurtjes naar mijn huis toe om daar verder te werken en te wachten op de levering van mijn wasmachine en droger. Die zouden ergens tussen elf en twee uur geïnstalleerd worden. Dat werd dichter bij twee uur dan bij elf, maar toen ze er waren, was het ook wel snel geregeld. Ze konden de spullen met de lift aar boven brengen, dus dat viel weer mee voor ze. Helaas had hij eerst de wasmachine op zijn plek gezet voor hij er achter kwam dat er erg veel teflon tape op de kraan zat. Dat heeft hij er half over de machine hangend eerst nog af zitten krabben. Daarna het tussenstuk gemonteerd en de droger er op gezet. Er was bij de aankoop nogal wat ophef over dat tussenstuk. Dat moest en zou er tussen komen anders zou er geen garantie zijn als de boel omviel en zo… Nou, dat tussen stuk zal volgens mij het verschil niet maken maar goed, voor de garantie zit het nu goed. Daarna nog een paar uurtjes doorgewerkt en tot slot nog “even” naar Cameranu in Urk. Mijn D7000 body was gisteren een eigen leven gaan leiden. Knopjes die het niet meer deden en knopjes die het te goed deden. Veel opties van internet geprobeerd, maar zonder resultaat. In het licht van de komende vakantie maar gekozen om een occasion body te zoeken en bij cameranu hadden ze een aantal opties. Een mooie, niet al te dure, puntgave, weinig gebruikte gevonden. De oude body kan nu rustig naar Nikon service in Beverwijk om nagekeken te worden. Zal wel schrikken worden. Maar ik kan in ieder geval met een goede camera op vakantie.

Wasmachine

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.