wad-loop-fotos

Tijdens de lunch gesproken over de wadloop avonturen die we de afgelopen twee jaar gehad hebben met een aantal collega’s. Dat motiveerde me weer om de foto’s daarvan weer eens op te zoeken en in een album op de site te plaatsen. Bij deze dus.

Beginpagina » wad-loop-fotos » Wandelingen » Wadlopen KPN 2013
Beginpagina » wad-loop-fotos » Wandelingen » Wadlopen KPN 2014

Verder aan de Thomsonstraat weer verder gegaan met spullen uitzoeken en inpakken. Het gaat langzaam maar zeker. Het grootste deel van de oude posters weggegooid. Die lagen al jaren onbekeken op zolder. Een enkele bewaard. De banenkaart van Schiphol helaas nog niet gevonden 🙁 Verder de Calypso ingepakt voor transport. Geen passende dozen voor te vinden natuurlijk, maar met zijn neus door de zijkant komen we ene heel eind. Hij moet toch met beleid vervoerd worden, dus zo moet het maar. De koffer gebruikt om de lab-voeding en lab-lader in te doen. Dat zijn blokken zwaar ijzer die je niet even in een kartonnen doos stopt. Wordt weer vervolgd… Voor de stemming het volgende filmpje nog maar 🙂

CalypsoInDok

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.