Apollo archieven

Vandaag een start gemaakt met het downloaden van het Apollo archief dat de NASA recent online heeft gezet. Zo’n 8400 foto’s van de Apollo missies vanaf Apollo 7 tot en met Apollo 17. Best een hebbedingetje voor als je een beetje in de ruimtevaart geïnteresseerd bent. Bijvoorbeeld de Apollo 13 missie die zo hopeloos mis ging. Nu zie je de foto’s waar de film op gebaseerd is. Ook zijn de collega’s de strijd aan gegaan tegen het kippenhok op het werk. Bij het management is wederom aangegeven dat het zo niet verder gaat. Ben benieuwd… Na het eten weer naar mijn huis geweest. Onder andere twee kratten met strips en een krat met duikboeken meegenomen. Verder samen met Annet bezig geweest. Vitrage aan de balkon kant gewassen. Begonnen de tafel met staalwol te schuren. Het resultaat is precies wat ik er van hoopte. De tafel gaat nu de half-matte glans krijgen die ik graag wil. De rest van de meubels maar netjes direct uitwrijven na het in de olie zetten. In de meterkast de stroom voorziening voor alle apparatuur aangelegd. Ook meteen de Mag charger opgehangen en aangesloten. Het waterbed nog bijgevuld en ontlucht. Even laten rusten en zien of het nu vol genoeg is. De led strips die ik boven de Calypso in de kast heb gemaakt werken ook perfect. Alles bij elkaar best wel weer genoeg gedaan.

CalypsoInKast

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.