Brussel

De vrijdag begon als iedere andere. Eerst Colin op weg naar school helpen. Daarna bij mams ontbijten. Hing Colin nog verbolgen aan de telefoon omdat de science dag pas het tweede uur begon. Hij dacht al dat hij te laat was maar dat viel dan weer mee. Toen naar Hillegom. Daar de spullen van Annet in de koffer er bij geprakt. Alleen die beauty case al… Maar alles er in gekregen en onder de 40 kilo gebleven. Rond tien uur vertrokken naar Willebroek, België. Daar woont Pieter. Die had speciaal een vrije middag middag genomen om ons te ontvangen. Toertje door zijn huis gedaan, lekker geluncht en nog gekletst. Hij moest nog een conference call doen en dat was voor ons een mooi moment om door te rijden naar zaventem. Alles bij elkaar veel te vroeg natuurlijk dus we moesten nog even wachten op het openen van de incheck balie. Toen we de spullen kwijt waren zijn we nog lekker wat gaan eten alvorens door de douane naar de gates te gaan. Het boarden en de vlucht gingen voorspoedig. We landden op tijd op Malta. Sytske stond ons op te wachten en verdeelde iedereen over busjes. Wij hadden mazzel, want we waren de eerste die afgezet zouden worden. Mijn koffer had deze vlucht eindelijk een keer niet ongeschonden meegemaakt. Het handvat om hem te sleuren was afgebroken. Beetje onhandig. Maar na 28 jaar misbruik vind ik het niet gek. Wel jammer. Weer thuis maar eens kijken of die nog te vervangen is. Tegen half twaalf in de avond waren we in het appartement. Alles maar uit onze handen laten vallen en gaan slapen. Morgen zie we verder.

KofferStuk

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.