Mdina

De hostess komt vanavond langs voor het promotie praatje 🙂 Vandaag op voorhand maar me de bus naar Mdina geweest.  Eerst een stukje langs de boulevard wandelen en toen naar de bushalte. Dat is het voordeel als je hier vaker geweest bent; je kent de weg. De busmaatschappij is weer veranderd. Na de privé bussen van oude engelse dubbeldekkers hadden ze arriva ingeschakeld. Dat was kennelijk weer niet goed, want er rijden nu opeens weer andere bussen rond. Te weinig lijkt, want ze zitten vrij snel vol en rijden vervolgens de haltes voorbij. Maar we stonden en kwamen bij Mdina aan. Leuk rondgewandeld, diverse glas winkels bezocht en iets gegeten op het terras op de muur. Daarna nog een cache gevonden en een niet en toen weer met de bus terug naar het appartement. In tegenstelling tot de berichten op internet, was het zwembad op het dak wel open dus dat hebben we ook nog bezocht. Om half zeven kwam de hostess vertellen over Malta. Voor donderdag de combi tour naar Gozo geboekt. Daarna naar Bugibba square gelopen om een restaurantje te zoeken. “Fat Harry’s” had iets wat ons beiden aansprak, dus daar zijn we neergestreken. Een hamburger en een kipfilet verder terug naar het appartement met een tussenstop bij de ijsjes winkel.

_DSC3655

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.