Cirkewwa

Vanmorgen vroeg opgestaan. Om acht uur bij het restaurant voor het ontbijt, want om kwart over acht worden we door Maltaqua opgehaald. We waren iets te laat, maar het is toch altijd nog een heel gedoe om alles op gang te krijgen. Annet moest nog alle spullen passen. Ik nog bietsen voor silicone vet. Maar toch snel waren we op weg naar Cirkewwa. Alles aangejurkt en naar beneden. Het was weer als vanouds. Vanwege twee beginnende duikers bleven we ondiep bij de pier, maar er was voldoende te zien (als je er oog voor had) na de pauze een tweede duik, de andere kant op. Beide duiken gingen Annet erg goed af, al zag ze dat zelf iets anders geloof ik, maar ze zag er uit of ze de boel redelijk onder controle had. Na het duiken lekker afgespoeld in de indoor pool en daarna nog lekker op het dak bij het zwembad gezeten. Ook nog bericht van de hostess dat de combi tour naar Gozo helaas gecanceld was. Dan als alternatief de hele dag jeep gevraagd. Welliswaar even schuiven met duiken, maar dat is dan niet anders. Lekker gegeten bij St. Georges en bijtijds naar bed, want morgen gaat de wekker weer vroeg voor duikdag 2. Ook besloten om dan woensdag de normale jeep tocht over Gozo te gaan doen ipv de gecancelde tocht van donderdag.

DSCN2440

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.