Gozo

Vanmorgen rustig ontbeten. We werden pas om negen uur opgehaald voor de trip op Gozo. De chauffeur hield van opschieten, want tien voor negen werden we al gebeld dat ons transport er was. Die hield sowieso van opschieten. Ik weet niet hoeveel overtredingen hij gemaakt heeft en hoeveel minder slimme acties hij heeft uitgehaald, maar we waren wel snel bij de ferry. Aan boord nog een kop koffie en twee flesjes water gekocht en toen waren we al weer op Gozo. Daar op zoek naar iemand van Barbarossa en niet veel later waren we met drie Duitse jongeren in een jeep op weg. Johan. Die gaan we niet snel vergeten. Onze gids had een onuitputtelijk arsenaal verhalen. Al dan niet gebaseerd op bestaande figuren. Gedurende de dag de mooie plekjes van Gozo gezien. Calypso cave, the blue hole, the azure Window, xlendi, de citadel en ga zo maar door. Tussendoor ook nog twee caches mee kunnen pikken. En al snel was het weer tijd om naar de haven te racen. We konden bijna direct weer aan boord van de ferry stappen en waren ook weer snel op Malta. Daar stond speedy gozales ons al weer op te wachten. Hij reed nu toch iets rustiger. Hij hoefde de pont niet meer te halen denk ik. We hebben ons aan de boulevard af laten zetten om ergens broodjes voor morgen te scoren. Dat is uiteindelijk ergens in een supermarkt gelukt. Even bijkomen op de kamer en toen weer een plek gezocht om te eten. Na veel heen en weer gedoe gekozen voor Huggy Bear. Nog even de spullen inpakken voor morgen en dan lekker gaan slapen.

_DSC3895

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.