Marsaskala

Toen we wakker werden kreeg ik al het vermoeden dat de boot niet zou gaan vandaag en bij Maltaqua en daar aangekomen bleek dat inderdaad het geval. Plan A was Marsaskala. Dus op weg,  achter Willem aan in de andere auto. Onderweg bleek het plan te wijzigen en het doel de blue grotto te worden daar bleek het best wel onstuimig te zijn. Peter, de instructeur besloot uiteindelijk toch terug te vallen op plan A, dus weer op weg. Marsaskala ze er een stuk vriendelijker uit. De eerste duik naar een wrakje met de veelzeggende naam “tugboat 10“. Volgens Peter had hij best een officiële naam,  maar zou dat wel een oude chinese onuitsprekelijke naam geweest zijn. De tweede duik was op een iets groter slepertje “St Michael“.  Beide wrakjes lagen eigenlijk net even te ver van de kant om heel relaxed nar te duiken,  maar toch twee lekkere duikjes gemaakt.  Hoewel… Duik twee beviel me aan alle kanten niet echt. Voelde me niet prettig, spullen zaten niet goed,  accu camera was leeg,  ga zo maar door. Gelukkig ging het met Annet allemaal prima.  Die heeft het wel onder de knie. En verder…  Er is altijd één duik de beroerdste, dat was dan deze. Afscheid genomen van  Agnes ,  Anna en Peter. Simone was er helaas niet, maar die stuur ik nog wel een berichtje. In de kamer mijn spullen soort van uitgespoeld en hopen dat ze gaan drogen nu de regen toch een beetje naar beneden begint te komen. Weer lekker wezen eten bij Mr. Kebab. Verder de spullen vast een beetje bij elkaar gezocht. Morgenochtend bijtijds opstaan, spullen inpakken en achter de balie zetten. We moeten om elf uur uit de kamer zijn. Dan hebben we mooi nog de tijd om naar het aquarium te gaan. Tot morgen.

DSCN2524

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.