Aquarium

Bijtijds opgestaan om de spullen in te pakken. Tussendoor ontbeten. Nadat alles ingepakt was, de kamer ontruimd. De bagage weggebracht naar de opslagruimte en nog naar het aquarium gegaan. Het werd een beetje een snel rondje vanwege de tijd, maar genoeg om weer een goede indruk te krijgen. Op de terugweg naar het appartement nog een Maltees broodje tonijn gegeten en daarna de bagage weer gepakt. Toen was het wachten op het busje naar het vliegveld. Dat was een beetje aan de late kant en ik had Sytske al gebeld. Maar al snel kwam het busje er aan. Het was behoorlijk druk dus het schoot nog eens niet op ook. Op het vliegveld konden we meteen inchecken, maar we konden niet meer naast elkaar zitten. We kwamen achter elkaar terecht. Gaf wel de gelegenheid een keer op te schieten in onze boeken. Weer op Brussel hadden we snel de bagage en konden we de auto weer uit de lock parking halen. De reis terug naar Hillegom ging voorspoedig. We waren zelfs nog op tijd om een wok-to-go op te halen bij Aroi.

_DSC3926

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.