Dotcard.net

Eerst lekker uitgeslapen vanmorgen en daarna even bij mijn moeder langs geweest na de vakantie. Verder een rustige dag gehouden. Na het eten kwam een vriend van Timo, Denzel, langs met voor een spelletje Dotcard . Een soort domino met kaarten. Het scheen een spel te zijn wat eigenlijk niet eens leuk was en waar je zo op uitgekeken was, maar toch wel vermakelijk. Bij ronde zeven kwam nog een andere vriend langs, Tim. Ook een beetje op voorhand van zijn verjaardag denk ik. Om twaalf uur Timo gefeliciteerd die vervolgens op broodjes kroket trakteerde. Toen ging de jeugd de stad in en wij naar bed. De klok gaat vannacht toch een uurtje terug dus dat valt wel mee. Ondertussen ook nog ontdekt dat er een nieuwe Asterix uit is: Asterix en de papyrus van Caesar. Daar moet ik dus ook maar snel achteraan. Uit de lijst met albums zie ik dat ik een tijdje lakst ben geweest, want ik mis meer albums dan alleen deze. Snel uit gaan zoeken wat ik wel en niet heb en voor aanvulling zorgen. Ook meteen maar naar de Franka en de Agent 327 serie kijken.

AsterixPapyrusVanCaesar

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.