Cachen.

Eerst bij Annet haar moeder op bezoek geweest. Het Malteser lepeltje gegeven. Ma Beerendonk verzameld theelepeltjes van alle plekke waar iedereen naar toe is geweest. Het bord is nu wel overvol, dus er moet eerst een keuze gemaakt worden welk lepeltje het veld mag ruimen. In de middag met de fiets nog wat final locations van caches bezocht. Mystery caches die ik wel al had opgelost, maar nog niet echt gezocht en gelogd. Er waren er nog een stuk of drie in de buurt, dus die hebben we gedaan. “Bankje! Bedankt! Hillegom 01“, “Bankje! Bedankt! Hillegom 02” en “Winter in Hillegom“. Op weg naar Annet hara huis, nog even langs het station om nogmaals te zoeken naar “froggie gaat met de trein“. Deze keer wel gevonden. Het was ook duidelijk waarom we hem die avond gemist hadden. In de mail zat nog een uitnodiging voor de presentatie van het eerste science project van klas 1S1. Vrijdagavond mogen we de websites beoordelen. Ik geloof dat we zelf ook nog iets moeten presteren, dus ik ben benieuwd. Hopen dat het met mijn stand-by dienst rustig blijft.

TriggerFroggie

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.