Weer aan het werk

Vanmorgen was het weer tijd om naar mijn werk te gaan. De week vakantie zat er weer op. De weg ging van file naar file, dus echt opschieten deed het niet. Uiteindelijk dan toch aangekomen. Pasje en sleutels lagen nog in Badhoevedorp, die had ik in de vakantie niet meegenomen, maar auto en naam zijn al goed bekend bij de beveiliging door de BHV, dus de slagboom ging al gewoon open toen ik aanbelde. Wel even een bezoekerspas gehaald, anders moet ik iedere keer aanbellen als ik in of uit wil. Deze keer had iemand mijn halve bureau verbouwd. Blad stond lager, telefoon stond op laptop, waarom is me een raadsel, voeding was uit laptop getrokken, dus die was gecrasht vanwege een tekort aan prik. Toetsenbord en tablet ergens in een hoek geprakt en last but not least, mijn stoel was echt met alle mogelijkheden verzet. Volgende verlof de camera maar eens aan laten staan. Eens kijken wie dat iedere keer bij ons flikt. Het is niet erg dat je een werkplek gebruikt, maar laat hem achter zoals je hem gevonden hebt. Na het werk nog even langs Nedgame in Haarlem om de gereserveerde “Zelda and the Triforce heroes” op te halen. Nu nog een maandje wachten op “Hyrule Warriors Legends”. ‘s avonds nog even naar mijn huis om weer wat spullen te brengen. Het wordt nu toch echt tijd om daar in te trekken. Van de week proberen de vissen over te hevelen, en dan de hulptroepen weer inroepen om het aquarium en de bank te verhuizen. En dan tot slot, begin ik na mijn vakantie meteen met een week stand-by. Joepie!

Zelda-Tri-Force-Heroes-07

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.