Duckstad

Gelukkig vannacht niet gebeld. Tot mijn vreugde zelfs gewoon een beetje geslapen. Kennelijk ben je op een gegeven moment zo moe, dat je je niet meer druk maakt of ze je wel of niet wakker bellen. Niet helemaal het beste uitgangspunt lijkt me, maar goed, het heeft me een goede nachtrust opgeleverd. Hopen dat de trend deze week doorzet. Vandaag kon ik me de hele dag eindelijk een keer richten op het patchen. Nu maar stap voor stap begonnen met een pagina op de oswiki server. Dan is meteen gestructureerd vastgelegd hoe het patchen in elkaar zit. Na het werk nog en nuldag wegcachen door “TB Hotel Hoofddorp (nearby Schiphol Airport)” te vinden. Daar bleek de halve familie duck in te zitten. Ik was niet hebberig en heb alleen Katrien meegenomen. Nu gaat Monique dit weekend naar Eindhoven alwaar een cache “Duckstad” is… Dat lijkt me nu net de perfecte cache om de hele familie te droppen. De rest toch nog maar even op gaan halen. In mijn huis nog wat gerommeld. Vast wat jassen en truien meegenomen, die ik van de winter pas nodig heb. Met het schuurmatje de tafel verder mat proberen te schuren en dat gaat zowaar goed. De sensor heeft drie draden nodig en ik heb er maar twee in de doos, dus daar moet ik nog even op puzzelen. Hopelijk kan ik die doortrekken vanaf een punt in het plafond. Wordt vervolgd. Tot slot het waterbed nog even bijgevuld. Nu is het waarschijnlijk wel goed gevuld.

TriggerDuckstad

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.