Tablet

Vandaag kwam het presentje van de energiemaatschappij binnen : een Samsung Galaxy tab4. Toch aan de tablet dan maar? Anders weet Colin er wel raad mee denk ik. Eerst maar eens helemaal opladen en dan configureren. Het dagje alleen maar patchen bleek toch moeilijker dan gedacht. Te meer daar je plannetje opeens omgegooid moet worden omdat er andere gedachten zijn over het geheel. Maakt achteraf het leven wel makkelijker blijkt. Na het eten weer de traditionele avond klussen in eigen huis gedaan. Laptop moest mee i.v.m. standby, dus weinig anders mee kunnen nemen. Alleen het model in wording van de Bismarck is meegegaan. Verder bezig geweest de surround set aan te sluiten. Daar moet ik nu eerst een gatenzaag voor regelen, want nu kan ik de kabels nog niet achter de kast werken. Morgen weer een dag.

SurroundRommel

About Peter Hofman 2026 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.