Ohh, wat een dag…

Na het ochtend ritueel naar Beverwijk gereden om bij het Nikon service punt mijn originele D7000 body af te geven. Die mogen ze onderzoeken om te zien of de oorzaak van de storing kunnen vinden. Hopelijk is het iets simpel en dus niet al te kostbaar. Vervolgens naar Nieuw Vennep, naar Softsiders om een dekbed voor op mijn bed te bestellen. Weer een Texeler wonderwool dekbed dat je zelf kan wassen. Heerlijke dekbedden voor als je zo zweet als ik. Vroeg in de middag een rondje duinen gedaan. Snel was het weer tijd voor Colin. Die had me weer zo gek gekregen hem van school te halen. Dan kon ik zijn fiets meenemen. Daar was ik dus weer ingetrapt. Na het broodje ei, naar school voor de science presentatie van Colin. Hij loopt de hele dag al zenuwachtig door het huis te stuiteren. Hij maakte zich vreselijk druk omdat hij niet alle opdrachten Heeft kunnen doen door problemen met een filmpje of zo. Gezegd dat dat niet uitmaakte. Dat het er om ging dat hij zijn best had gedaan en zo. Maar dat was toch lastig op te pakken voor hem. Uiteindelijk heeft hij toch aan diverse mensen zijn site gepresenteerd. Na de presentatie zijn we naar Annet gegaan, waar het huis vol zat met visite voor Joep en Timo.

WebsitePresentatie

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.