La Rueda

Vanmorgen eerst paranoïde mijn laptop gecontroleerd of er geen dingen in de stand-by voorgevallen waren die ik toch gemist had. Gelukkig niet. Toen iedereen een beetje klaar was met huiswerk en ander gerommel zijn we gaan mini golfen in Noordwijk. Na het mini golfen voorbereiden op het etentje. Het traditionele einde van de zomervakantie etentje. Dat was bij La Rueda, een Argentijns restaurant in Hillegom. Met z’n negenen waren we daar. Zoals te verwachten bij een Argentijn, was het vlees prima. Zelfs Colin had het meeste van zijn biefstuk weg weten te werken. Als toetje nog een dame blanche. Na het eten nog heel even bank gehangen en toen Colin naar bed gezwiept. Die pruttelde nog tegen, maar liet zich uiteindelijk dan toch sturen. Niet veel later zelf ook maar naar bed gegaan, hopend op een rustige laatste stand-by nacht.

_DSC4048

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.